Lån penge til boligen

Kategorier Laan
ikea lån penge til boligen

Lån penge til at indrette dit hjem

Mange danskere kender kun alt for godt til følelsen af billige IKEA-møbler på bagpartiet og slet skjulte bemærkninger fra kollegerne om hvor usselt man bor indrettet. Men desværre så er kvalitetsmøbler fra Jysk Sengetøjslager eller ILVA dyre, og penge hænger som bekendt ikke på træerne. Det fører ofte til frustrationer, fordi ens hjem siger meget om hvem man er. For eksempel kan man sætte sit eget personlige præg på sit hjem ved at indrette sit hjem. Men hvis du ikke har likvide midler nok til at købe dyre møbler nu og her, så kan det være svært at vide hvordan man skal få et personligt hjem.

Heldigvis behøver du ikke acceptere dårlige møbler i dit hjem, bare fordi du ikke har råd til at købe de ting du ønsker. Mange online låneportaler som f.eks www.superkredit.net, byder i dag danskere velkommen til at få finansieret deres drømme nu og her.

Du behøver ikke engang tage en tur ned i banken for at snakke med bankrådgiveren. Nogle kviklånsudbydere lader dig låne penge i en fart ved hjælp af eksempelvis SMS-lån, som er en af de meget populære former for forbrugslån i Danmark.

Nu ved jeg godt hvad du tænker: ”Hør, hov! Det lyder næsten for godt til at være sandt! Er der slet ingen bagside af medaljen ved at tage hurtige kviklån, baseret på ingen eller meget sparsomme kreditvurderinger?”

Svaret er, at der naturligvis er nogle ulemper ved kviklån på nettet. For eksempel så er ÅOP som regel væsentligt højere end hvis du går den slagne vej ned i banken og låner på traditionel vis. Renten er ofte også helt utrolig høj – men til gengæld får du tit 30 dages rentefrit lån! Så hvis du af en eller anden grund mangler penge her og nu, og har en formodning om at du har penge nok til at indfri lånet inden for 30 dage, så er der faktisk slet ingen risici ved SMS-lån og kviklån uden kreditvurdering.

ikea

Vælg den rette møbelbutik

Kvalitets-glasborde og lædersofaer finder man ikke på hvert et gadehjørne. Derfor skal du gå til værks med kirurgisk præcision, når du skal finde de møbler der bedst muligt signalerer hvem DU er.

Man kan ved Internettets hjælp finde mange webshops med unikke møbler og sågar bordplader af panserglas, som kan holde til en gedigen gang håndgemæng i stuen. Det handler alt sammen om at vælge møbler i de rette materialer og den gode kvalitet. Hvis man vælger rigtigt behøver man aldrig mere købe nye møbler, fordi de holder så godt.

Søg rådgivning fra indretningsarkitekt

Hvis du under forløbet finder ud af, at du har ingen eller meget lidt sans

for indretning, er det en god ide at finde en indretningsarkitekt. Dygtige indretningsarkitekter kan hjælpe dig med at se helt nye muligheder i dit hjem, som du aldrig selv havde tænkt på.

Du kan naturligvis også spørge dine venner og bekendte om råd til indretning, men en indretningsarkitekt er ofte alle pengene værd! Så hvis du har taget et stort forbrugslån til møbler, så brug da lige en del af lånet på en indretningsarkitekt, inden du køber de forkerte møbler til en masse penge.

Inviter familien over til nye omgivelser

Når du har fået købt de rette møbler og fået indrettet dit hus som du ønsker det, så glæd dig til følelsen af at byde familien indenfor i dit ”nye hjem”. Hvor du før i tiden skammede dig over dit kakkelbord og dine hjemmerullede cigaretter, kan familiemedlemmerne nu sidde i fyrstelige kunstlædermøbler og nyde e-cigaretter med ananas/chokolade smag i stride strømme.

De nye omgivelser kan bidrage til den gode stemning, og måske vil det næsten føles som en lille ferie man er på – selvom man bare er derhjemme. Og hvis man nu skulle komme til at kede sig, så kan man altid hygge med kæresten over en heftig omgang spillemaskiner online på et af Danmarks mange nye online casinoer. Så kan det jo være man er heldig og vinder penge nok til at indfri sit lån! Held og lykke!